Bild på viking line skepp ute på havet

Skogsbad

Varmt välkommen att följa med oss in i en ny upplevelse där du kan njuta av naturen och koppla av, vara medvetet närvarande och förundras över vad du ser, hör och upplever.

Vi flyttar ut mindfulness (medveten närvaro) till naturen för att våra deltagare ska kunna hämta kraft där det finns störst möjlighet att bli lugn och avstressad. Naturen kräver inget av oss och vår uppmärksamhet blir mer spontan. Tillsammans kommer vi att gå i skogen, i lugnt tempo och medveten närvaro, kring den lilla skogs-tjärnen Strålsjön i Älta. Men du behöver inte ta med några badkläder, för ”skogsbad” innebär en rening av själen. Skulle du vara hågad för ett dopp, så är det förstås helt ok att ta med badkläder!

Vi har hämtat kunskap och inspiration från Japan där det är populärt med skogsbad inklusive meditation och stubbsittning för stressade chefer och medarbetare.

Själva vandringen är ca 1,5 km och vi går i lugnt tempo och stannar till för övningar som gör att vistelsen i skogen tar ca 2 timmar. Du får mer praktisk information vid anmälan.

Kursledare: Kerstin Bergenfjord, auktoriserad samtalsterapeut och Annette Fredriksson, legitimerad psykoterapeut
När: lördag 16 oktober, kl ca 10–12
Kostnad: 50 kr för medlemmar, 100 kr för icke-medlemmar. Sätt in kursavgiften på föreningens bankgiro 5667–4344 innan kursstart.
Anmälan: Till kansliet 11 oktober: info@epistockholm.se alt. 08-630 81 50. Uppge ditt mobilnummer vid anmälan.
För mer information: Kerstin Bergenfjord, kerstin@terapicoaching.se / 073-219 62 94.

                                                                                           Välkommen!